Vad kostar det?

Det kostar inget att skapa konto och lägga in annonser i Ullförmedlingen eller att lyssna på Ullpodden. För att så många som möjligt ska använda marknadsplatsen vill vi göra den enkel och smidig att använda. Därför går det snabbt att skapa konto och publicera annonser. Du behöver inte vänta på ett godkännande, fylla i formulär för betalning eller vänta på att betalning för varje annons ska gå igenom. Det kan ändras i framtiden, men i första versionen är de funktionerna utan kostnad. Det finns andra sätt att stötta driften och utvecklingen av Ullförmedlingen och Ullpodden, till exempel via Patreon eller att handla via våra länkar hos annonsörer istället för att googla eller gå direkt till deras webbplatser.

Bli Patreon

Genom att registrera dig på Patreon kan du bestämma ett valfritt belopp som går till drift och utveckling, som dras från ditt kort varje månad. Du behöver kunna lite engelska för att registrera dig. Där får du nyheter om verksamheten och tillgång till extramaterial och tidigare lyssning av till exempel Ullpodden. Det är en typ av crowdfunding som är vanligt för olika kreativa projekt, som växer i popularitet.

Become a Patron!

Handla produkter via våra länkar

Vi har några annonsörer som ger oss procent på dina köp om du klickar på våra länkar som går till dem. Klicka härifrån när du handlar istället för att googla eller gå direkt till dem, så får Ullförmedlingen nån procent i provision på ditt köp. Köpet är inte dyrare för dig som konsument. Det kan dyka upp länkar till annonsörerna i nyheter och guidetexter också, men här är alla samlade.

Våra annonsörer är:

Samarbetspartner och investerare

Vi söker också samarbetspartners och investerare som vill vara med och bidra till en ökad användning av svensk ull genom att stötta drift och utveckling av Ullförmedlingen. Hör av er så pratar vi om formerna för detta.