Handla via våra länkar

Det kostar inget att använda Ullförmedlingen eller att lyssna på Ullpodden. För att så många som möjligt ska använda marknadsplatsen vill vi göra den enkel och smidig att använda. Därför går det snabbt att skapa konto och publicera annonser. Du behöver inte vänta på ett godkännande, fylla i formulär för betalning eller vänta på att betalning för varje annons ska gå igenom. Det kan ändras i framtiden, men i första versionen är de funktionerna utan kostnad. Det finns andra sätt att stötta driften och utvecklingen av Ullförmedlingen och Ullpodden, till exempel via Patreon eller att handla via våra länkar hos annonsörer istället för att googla eller gå direkt till deras webbplatser.

Handla produkter via våra länkar

Vi har några annonsörer som ger oss procent på dina köp om du klickar på våra länkar som går till dem. Klicka härifrån när du handlar istället för att googla eller gå direkt till dem, så får Ullförmedlingen nån procent i provision på ditt köp. Köpet är inte dyrare för dig som konsument. Det kan dyka upp länkar till annonsörerna i nyheter och guidetexter också, men här är alla samlade.

Bokus har ett erjudande fram till 5/7 2020 - handla 4 pocket, betala för 3.

Våra annonsörer är:

Samarbetspartner och investerare

Vi söker också samarbetspartners och investerare som vill vara med och bidra till en ökad användning av svensk ull genom att stötta drift och utveckling av Ullförmedlingen. Hör av er så pratar vi om formerna för detta.